• 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9..
    +60km-es vonzáskörzetben dolgozunk!

  • 06 (30) 450 5088
    info@budapestexpress.eu

  • Hétfő - Vasárnap 0-24
    Sosem vagyunk zárva!

Duguláselhárítás árak

Az év 365 napján bármikor felkereshet minket pl most 15:56!
Most kedvező duguláselhárítás árak mellett vállaljuk munkáinkat széles körű szolgáltatások mentén. Szakértő munkatársaink garantáltan alapos és szakszerű munkát végeznek, melyekre garanciát vállalunk (7 nap). Budapest összes kerületébe hamar és díjmentesen kiérkezünk, gyors, hatékony és megbízható munkát végzünk. Számunkra fontos az Ön elégedettsége, így árainkban is a pénztárcakímélő megoldásokat választottuk. A duguláselhárítás árak az alábbi díjszabás listában megtalálhatóak, minden duguláselhárítással kapcsolatos munkát és annak költségét, ha mégsem, kérjen visszahívást és tanácsokat adunk, már telefonban is.
FIGYELEM: a vízvezeték szerelési és duguláselhárítási áraink tájékoztató jellegűek. A konkrét probléma után tudunk 100%-os árat mondani. Amire a javítás után természetesen jár a garancia. Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a javítást, úgy 25.000 ft kiszállási költséget számolunk fel!

SZOLGÁLTATÁSAINK ÉS duguláselhárítás ÁRAK

Nincs kiszállási díj, nincs ünnepnapi felár, nincs óradíj! Nyugdíjasoknak, diákoknak, nagycsaládosoknak és visszatérő ügyfeleinknek további kedvezményeket biztosítunk. Szakszerű munkánkra 7 napos garanciát vállalunk.
Ne feledje! Ingyenes kiszállás, visszatérő ügyfeleknek egyedi kedvezménnyel, nyugdíjasoknak diákoknak pedig 10% kedvezmény-t tudunk biztosítani!

Egyedi duguláselhárítás árak egyedi ajánlattal

Ha géppel történő, spirálos duguláselhárítás szükséges, vagy nagy munkák, nagy méterszámmal, ezen esetekben egyedi árajánlatot adunk minden megrendelőnek. Rendelje meg online ez még nem jár semmilyen köteleséggel!

Garancia minden elvégzett munkánkra!

Nálunk első az ügyfeleink elégedettsége, így az általunk végzett duguláselhárítási munkára írásos garanciát vállalunk. Biztos Önnel is előfordult már, hogy egy megjavított eszköz rövid időn belül megint elromlott. Mi nem szeretnénk csalódást okozni, ezért a duguláselhárítás garanciával végezendő munka esetünkben, amelyre 7 napig érvényes a garancia.